Udgivelser

JUBILÆUM
Jubilæum. Rosinante 2016
Jubilæum undersøger, hvad der sker med os, når vi mister – vores barndoms uskyld, vores elskede eller vores forestilling om det perfekte liv.I 19 korte noveller skildrer den hverdagens mirakler og trivialiteter, lyster og ængstelser i en genkendelig dansk virkelighed, hvor de nære menneskelige relationer – og tabet af dem – bliver afgørende, blandt andet for kvinden, der koger suppe til sin kæreste, selv om hun har en mistanke, for manden, som skal have sit første barn, men mister modet, og for ægteparret, som ved, at de har taget hul på deres sidste sommer sammen.
Læs mere om bogen og køb den her.
Læs titelnovellen her.
 
BEF-2017-200x300
BEST EUROPEAN FICTION. Dalkey Archive Press 2017

I oktober udkommer Dalkey Archive Press‘ antologi Best Eurpoean Fiction, og åbningsnovellen fra ‘Jubilæum’ er med. Den hedder nu ‘Violet Lane’ og kommer til at stå at læse i Paul Larkins oversættelse.

 
LA GRANADA. Norge 2017

Til det norske tidsskrift La Granada har jeg skrevet novellen Østers, der bliver bragt i løbet af 2017 i et temanummer om sanser.

kg70gr

Krautgarten # 70

Gabriele Haefs har oversat Linda og En mand og hans kone, og de blev begge bragt i det tyske tidsskrift Krautgarten i juni 2017. Læs mere om udgivelsen her.

 

1719139_1489729347

HER ER DK. Brøndum 2017

I denne bog om Danmarks kendte og især ukendte seværdigheder, Her er DK, bidrager jeg med en kort novelle om Sundsørehus. Det er en færgekro. Den ligger ved i Salling, ved Limfjorden, og når man står der, kan man kigge over til Hvalpsund og Himmerland. Man kan også tage færgen Mary over. Den sejler kvart i og kvart over.

atlas-over-aarhus1 (1)

ATLAS OVER AARHUS. 365 tekster 2017

Måske kommer de på en bænk, måske på en plade, men de kommer. Mine tekster til Atlas over Aarhus om cafeen Englen og festlokalet Eforen bliver på en eller anden måde udstillet i Aarhus i løbet af 2017. Jeg glæder mig meget til at se dem.

 

temaerogtendenserinydansklitteratur

TEMAER OG TENSENDER I NY DANSK LITTERATUR af Ole Ravn

I august kommer novellen Bikini i denne antologi fra Det ny Forlag. Det er Ole Ravn, der har forestået tekstudvalget, der indeholder 30 tekster med arbejdsopgaver og efterskrift om temaer og tendenser i dansk litteratur i perioden fra 2014 til 2018.

Systime

FEM ÅRS LITTERATUR af Katrine Haaning og Peter Jensen

Novellen Violvej er med i denne antologi fra Systime, der udkommer i efteråret 2017. Læs mere om udgivelsen her.